Stand up večer: Bučan in Tin predstavljata 10 komikov za 10 let (KUD KIKS) – RAZPRODANO!

17. maj 20.00 Zabava

Bazen

Tokrat na Tednu Mladih KUD KIKS ponovno gosti prav poseben stand up dogodek:

Klemen Bučan in Tin Vodopivec sta v svet stand-up komedije s svojim krstnim nastopom stopila 17. 5. 2006 in to prav v okviru Tedna mladih v Kranju. Miki Bubulj je sploh prvič v Kranju organiziral večer novincev (danes Open mic) in ker so preostali “pogumneži” vsi odpovedali tik pred zdajci, sta na koncu na odru ostala samo Klemen in Tin.

“Naredita cca 30 minut nastopa, nama je takrat rekel Miki in midva sva si mislila: Ok, to bi šlo! Ni panike! Danes, ko nekdo začenja v stand upu mu zabičamo: Na voljo imaš 5 minut, niti sekunde več!” nam je v smehu povedal Tin.

V tistem času ljudje še niso poznali razlike med izrazoma standup in standby, mnogi so dvomili, če bo žanr pri nas sploh zaživel, ni bilo rednih večerov, klubov, festivalov. Veliko stvari se je pravzaprav začelo s tistim majhnim nastopom takrat v Klubaru.

10 let kasneje bosta Klemen in Tin znova stopila skupaj na oder Tedna mladih, tokrat v družbi prijateljev in kolegov, ki so zaznamovali njune začetke. Njunih prvih 10 let. 10 komikov za 10 let ustvarjanja.

To bo pisan, odpuljen in dinamičen večer komedije, kot ga pri nas še ni bilo!
Poleg Klemena in Tina bodo nastopili še: Miki Bubulj, Boštjan Gorenc – Pižama, Perica Jerković, Sašo Stare, Klemen Mauhler, Mladen Pahovič, Marko Murč in Andrej Težak Tešky.
10 za 10.

Vstopnice: 
– nakup na Info točki KŠK in na prodajnih mestih Eventim SI
Eventim Print@Home

Cena:

6 €

Kontakt:

tm@ksk.si

Stand up večer: Bučan in Tin predstavljata 10 komikov za 10 let (KUD KIKS) – RAZPRODANO!

Bazen

Zabava

S kom rastemo?

Organizator
Klub študentov Kranj
Glavni sponzorji
Sponzorji