Gaby Moreno (GTM) in Čedahuči

18. maj 20.00 Koncerti

Kizl

Teden mladih na kranjske odre privablja melodično poslastico z gvatemalsko glasbenico Gaby Moreno in domačimi Čedahučiji.

Gaby Moreno
Osupljiv, nežen in čvrst vokal v blues melodijah s soul-folk elementi se vrača v Slovenijo. Z latinskim grammyjem nagrajena Gaby Moreno bo prepevala elegantne melodije, s katerimi prižiga ogenj v ušesih poslušalcev.
Gvatemalska skladateljica in kitaristka, ki je s svojo glasbo prepotovala številne svetovne odre, bo v maju izdala nov album, ki se bo pridružil dosedanjim:
– Illustrated Songs
– A Good Old Christmastime
– Still the Unknown
– Postales

Več o glasbenici: 
http://www.gaby-moreno.com/

Čedahuči
Čedahučiji so se Kranju predstavili že večkrat, tokrat pa bodo nastopili v vlogi predskupine Gaby Moreno. Folksterski bend, kot so jih poimenovali novinarji, je v treh letih obstoja odigral več kot šestdeset koncertov in izdal dva albuma: Predstavitveni “Čedahuči Ep” in album “Severnica – Zgodbe o odhajanju”, v pripravi pa je že tretji album “Svetilnik”.
Projekt Čedahuči je preplet glasbe, poezije, grafične in video umetnosti. V relativno kratkem času so razvilli svoj prepoznavni zvok in razširili iskreno energijo. Pesmi v slovenščini piše pevec in kitarist Blaž Učakar, ki skupini daje tudi grafično in zvočno podobo.
Člani skupine:
Blaž Učakar, Matjaž Jakin, Andrej Ilar, Danijel Bogataj, Romana Prosenc, Miha Lampe in Jure Maček.

Več o skupini: www.cedahuci.com
Kontakt: zivjo@cedahuci.com

Vstopnice
– nakup na Info točki KŠK in na prodajnih mestih Eventim
Eventim Print@Home

Cena:

predprodaja: člani KŠK 8 €, ostali 10 € // na dan dogodka: člani KŠK 10 €, ostali 12 €

Kontakt:

tm@ksk.si

Gaby Moreno (GTM) in Čedahuči

Kizl

Koncerti

S kom rastemo?

Organizator
Klub študentov Kranj
Glavni sponzorji
Sponzorji