TEDEN MLADIH, after. (Vibe Department)

21. maj 22.00 Koncerti

Train

Vibe Depatment že drugo leto zapored zaključuje Teden mladih 2016 v maniri dnb-ja, s hip hop, trap in breakbeat uvodom v večer.

Z vami bodo:
AIA alias Adam iz Illusion art kruja iz Kamnika, nas obišče kot osrednji gost.
Producent, DJ, raper in še kaj, povezanega z elektronsko bass godbo. V DJ setu ponavadi staplja deep, nevro, »inteligent«, jungle žanre dnbja.

Cheeba, (Plan A) dvignjen iz hibernacije, Kranjčanom (in Kranjčankam) znan kot raper, bo tokrat nastopil tudi v vlogi MCja, ki bo povezoval večer s svojimi rimami.

V sobotnem večeru vas bodo razgibavali tudi ostali izkušeni (in manj izkušeni) DJ-ji Vibe kruja, ki so že večkrat prerolali Slovenijo in bližnjo okolico.
Mixxle, producent in DJ, nekaterim poznan tudi kot polovica projekta Meet:Up! Radio show, bo s svojo tokratno odlično selekcijo različnih bass derivatov ustvaril, kot vedno, pozitiven plesni vajb.
W.G. alias Wulfi, starosta dnb scene, true jungle head in eden iz med tehnično bolj podkovanih slovenskih DJ-jev, kar se vinila tiče, se bo predstavil predvsem s svojim reggae, jungle, dnb predznakom in heavy jump up dropi.
Erma, DJ in organizator eventov, poznan po svojih energetičnih setih (kdaj tudi z MC vložki) različnih drum and bass godb, bo poskrbel, da bo majca prešvicana.
Keeshobran, nemirna duša različnih talentov, od grafitiranja in slikanja do DJ-janja, vedno poskrbi za noro noč, tudi če je ni, to (on) postane! Predvsem se giblje v žanrih oldschool, temačnih in poskočnih nostalgijah dnbja, začinjenih z nevrom. Ali pa začini sončni in sočni brejkbeat in funk.
Tmau, najmlajši član ekipe z najtršim okusom za boben in bass ponavadi dvigne najbolj vztrajne k novemu vrhuncu.
Vajb bo dober, bass pa tud, se vidmo na aftrju!

Music policy: Drum and bass, neurofunk, footwork, trap, hiphop, breakbeat

Za veselje bodo skrbeli:
– AIA (Illusion Art)
– Cheba (PlanA)
– W. G. My Hell Jackson (Vibe Department)
– Mixxle (Vibe Department)
– Erma (Vibe Department)
– Keeshobran (Vibe Department)
– Tmau (Vibe Department)

Za lepoto pa: VJ Dimension (Vibe Department)

Cena:

rezervacija in člani KŠK 4 €, ostali 6 €

Train

Koncerti

S kom rastemo?

Organizator
Klub študentov Kranj
Glavni sponzorji
Sponzorji