Žar delavnica
Zaključna kuharska delavnica mora biti nekaj posebnega in to tudi bo. Delavnica ne bo potekala v kuhinji, ampak bomo pekli na prostem. Obljubimo, da se vam bodo sline cedile že ob branju jedilnika.
Jedilnik:
pečena paprika s pirejem belega fižola
pečen jajčevec z nadevom iz paradižnika in leče
skuša v marinadi iz rdeče pese in hrena s koromačem v tortilji
nabodala iz lososa in kozic s solato iz kvinoje
mini burgerji z rdečo čebulo in paprično omako
mangov zmešanček z jogurtom
hruškin sorbet
Potek delavnice:
- predstavitev kuharja
- razvrstitev po skupinah (3-4 osebe)
- prikaz sistema dela; jedilnik, sestavine, ki jih bomo uporabili od priprave sestavin do končne jedi
- degustacija pripravljenih jedi, obnovitev recepta in čiščenje
Cena:
člani KŠK 8 €, ostali 14 €
Prijave:
na Info točki KŠK do srede, 18. 5.