Ferfud kulinarična izkušnja

20. maj 17.00 Stojnice

Glavni trg

Vabljeni na najbolj fer grižljaje po fer ceni!

FerFud je prvi pravi “food truck” projekt pri nas, ki širi sodobno kulinarično kulturo na slovenske ulice. A letos je še boljši, zabavnejši, z novim uličnim kulinaričnim konceptom, v prenovljeni podobi in novim prepoznavnim imenom FerFud DVE.
Zakaj boljši, drugačen? Ker je letošnji FerFud DVE uresničitev sanj mladih študentk, Polone Lopert in Martine Zamuda, ki sta bili izbrani na razpisu za FerFud chefa 2016, kjer sta s svežim kulinaričnim konceptom prepričali strokovno žirijo, s svojim predstavitvenim videom pa navdušili tudi obiskovalce spletne strani www.ksk.si.
FerFud DVE chefinji Martina in Polona bosta pod skrbnim mentorstvom osmih priznanih kuharskih mojstrov skozi vse poletje razveseljevali brbončice obiskovalcev po vsej Sloveniji z novimi vrhunskimi finimi grižljaji, sestavljenimi izključno iz kakovostnih Hoferjevih sestavin po fer ceni.

Ulične kulinarične dobrote bodo ljudem na voljo po resnično fer ceni, saj bo izbrano jed možno plačati bodisi z objavo na Facebooku ali Twitterju ali po minimalni ceni, ki bo enaka prodajni vrednosti njenih sestavin v trgovini Hofer. Fer ceni pa bodo obiskovalci lahko dodali tudi fer znesek, glede na to, koliko se jim zdijo resnično vredni fini grižljaji, in s tem bodo dodatno prispevali v dobrodelne namene. Ker je FerFud DVE več kot pregovorno fer, bo ves izkupiček namenjen otrokom pod okriljem projekta Botrstvo v Sloveniji.
FINI GRIŽLJAJI PO FER CENI
Na Glavnem trgu boste lahko obiskali FerFud DVE kulinarično izkušnjo in okusili sledeče sveže fine grižljaje:
Dvëdöli: dödoli s šparglji, šampinjoni in parmezanovim hrustljavčkom
Ratačufti: mesne kroglice z ratatuj zelenjavo in prepečencem bagete
Štrudlkejk: osvežilna jabolka s piškoti in maskarponom
Dober tek!

 

Cena:

vstop prost

Ferfud kulinarična izkušnja

Glavni trg

Stojnice

S kom rastemo?

Organizator
Klub študentov Kranj
Glavni sponzorji
Sponzorji