Izmenjevalnica oblačil in garažna razprodaja

21. maj 14.00 Stojnice

Glavni trg

Se vedno znova spotikate ob star sesalec, ki se vam valja na hodniku? So omare polne oblačil iz 90-ih in ne veste, kam z njimi? Imate v kleti staro perzijsko preprogo in babičino kolo?

Organizatorji Tedna Mladih imamo za vas rešitev! Prinesite vse možne stare, rabljene, a še vedno dobro ohranjene in delujoče predmete ter oblačila na Garažno razprodajo in izmenjevalnico, ki se bo odvijala na Glavnem trgu v Kranju. Omenjene predmete boste tako lahko zamenjali ali za zmerno ceno prodali nekomu, ki jih potrebuje bolj kot vaša klet ali drvarnica.
Izmenjevalnica oblačil poteka tako, da oseba prinese artikle, označi število kosov, dobi kupončke in v zameno zanje vzame nove artikle. Pod slednje spadajo oblačila, čevlji, modni dodatki (nakit, rokavice, pokrivala …).
Nekaj kosov je že vnaprej pripravljenih za prvi obisk. Stvari, ki bodo na koncu dogodka ostale,  bomo poklonili organizaciji Rdeči križ.
Če bi si želeli kaj svojih odvečnih kosov oblačil ali drugih uporabnih predmetov prodati in bi za to potrebovali spodoben prodajni prostor oziroma prodajni pult, se morate obvezno predhodno prijaviti na gaja.pretnar@gmail.com do 20. 5. 2016. V kolikor si boste prodajni prostor uredili sami (prinesli svoje mize, preproge, stole) pa predhodna prijava ni potrebna. Ob prihodu na dogodek se le pofočkate pri simpatičnih organizatorkah in barantanje se lahko prične!

Da pa tekom dogodka ne bo prišlo do kakršnih koli zapletov glede prodajnega blaga in načina trgovanja, si morate vsi udeleženci pred dogodkom obvezno prebrati pravila in navodila Garažne razprodaje ter se jih (lepo prosimo) držati.

Cena:

vstop prost

Prijave:

na mail: gaja.pretnar@gmail.com do 20. 5. 2016

Izmenjevalnica oblačil in garažna razprodaja

Glavni trg

Stojnice

S kom rastemo?

Organizator
Klub študentov Kranj
Glavni sponzorji
Sponzorji